PRIVAT UNDERVISNING

Vi starter med et interview, hvor vi taler om din træningsbaggrund og eventuelle skader eller sygdomme, der skal tages højde for i træningen.

Vi taler også om livsstil, stress, kost og søvn. Derefter gennemfører vi en screening igennem basale bevægelsesmønstre, styrke, mobilitet og færdigheder. Ud fra de oplysninger, jeg har fået, og med hensyn til de mål, vi har sat, designer jeg en handlingsplan, som fører mod målet. I den tid, du arbejder med mig, gennemfører vi en række workouts, og jeg vil give dig hjemmearbejde. Jeg kontrollerer og støtter dig gennem hele processen.

1 time af 60 min :  750 kr.
Ved køb og betaling af 10 timer af 60 min. :  6500 kr.
Ved køb og betaling af 5 timer af 60 min. :  3500 kr.

Aflysningspolitik:
Vi kan altid rykke en session til et senere tidspunkt. Afbud skal dog ske senest 24 timer før den pågældende session, ellers vil der blive opkrævet fuld betaling.

 
 
Jeg føler mig hurtigere, stærkere og lettere. Men vigtigst af alt føler jeg mig mere forbundet til min krop og inspireret til at udforske dens bevægelsespotentiale.
— Tom Crate

WORKSHOP

Book en workshop i Naturlig Træning til dit firma eller din arbejdsplads og gå i dybden med bevægelsesmønstre og øvelser for at øge styrke, mobilitet, koordination og teknik. Jeg underviser her både i individuelle øvelser til inspiration til egen træning og gruppe-/teambuilding-øvelser. 

Hvis det ønskes kigger vi også på hvordan du kan introducere mere bevægelse i din hverdag. 


GRUPPETRÆNINGSFORLØB

Fra April til Juni kører det fantastiske forløb BÆST holdet for øvede. Forløbet er totalt udsolgt, men hold øjnene åbne for næste mulighed for at blive en del af et BÆST hold.


"BÆSTe venner" - Et skræddersyet forløb.

- Du samler dit eget hold af dine bedste venner, kollegaer eller familie.
- I er med til at bestemme fokus for undervisningen.
- I er med til at bestemme tidspunktet for undervisningen.

2 pers 350kr pr person
3 pers 300kr pr person
4 pers 250kr pr person 

Få det bedste fra begge verdener: Fordelene ved skræddersyet personlig træning til personlige behov kombineret med den høje energi, bonding og motivationen af at dele rejsen og erfaringerne med dit hold.

Gruppetræning er en glimrende mulighed for at lære bevægelser med og af andre. Fokus for BÆSTe venner kan for eksempel være overkropsstyrke, parkour, mobilitet, kreativitet og meget mere.

Aflysning skal ske senest 12 timer før den aftalte tid, ellers pålægges du at betale for timen. Afbud kan indtelefoneres eller sms’es døgnets 24 timer på tlf. 29822899. Afbud via e-mail accepteres ikke.

Alle kan deltage, uanset niveau. Træningen tilpasses til individuelle evner.