Retreatet - efterår

 

14.-17. november på MØN

Retreat til Møn med intensiv bevægelse, samtaler, meditation og refleksion, dyb ro og fantastisk mad. Vi tager en pause fra hverdagen, fra internet og mobiler og skruer op for fysiske oplevelser og tid til dig selv.
retreat-møn.jpg

Efterårsretreat på Møn.

Tag 4 dage ud af kalenderen og omfavn efterårets rolige, men stærke natur. 

I november vil endnu et retreat finde sted, denne gang på Retreat In2Nature Møn.

Vi fokuserer som altid på den daglige og alsidige bevægelse, samt stilhed, kropsbevidsthed, ro, meditation, natur og vejrtrækning.

Vi bruger naturen som et element til at mærke os selv og opleve verden. Derfor vil der dagligt være minimum én session udendørs, altid med fokus på at åbne op for sanserne gennem taktile inputs, temperatur og dufte.

I bevægelses delen vil vi arbejde med styrke i yderpositioner, egen kapacitet, kontrol og udtryk, intuition og impuls - alle elementer i hvad vi mener er med til at danne et stærkt fundament. Vi vil undersøge hvordan vi møder fysiske og mentale udfordringer, samt hvordan vi møder fysisk og mental ro og tomhed.

Dette retreat er for dig som vil møde efteråret med et omfavnende sind.


Frokost 
Hvile
Workshop 2
Aftensmad
Aftenoplæg/restorativ praksis/refleksion

NB: Der vil indgå perioder med stilhed, samt delvis faste på retreatet.

Dagsprogram:
Morgenmeditation
Bevægelse
Morgenmad
Workshop 1 Underviserne:

Move-Cph.jpg

Benjamin B Hjertemod

Jeg har praktiseret og undervist i naturlig bevægelse siden 2014 og arbejder sammen med børn, voksne og ældre på retreats og festivaler i Danmark og Europa. Jeg har en kandidatgrad i interaktionsdesign i "Kost, bevægelse og læring" og underviser i en tilgang til bevægelsestræning med fokus på integration af bevægelse i vores hverdag og i hjemmet.I 2016 mødte jeg min Torild og i 2017 fik vi Willfred og livet som far har været den største og mest fantastiske udvikling jeg endnu har oplevet.

marcus.jpg

Marcus Udsen Grandjean

Jeg har undervist i bevægelsesdisciplinen Parkour siden 2007 og har derudover en kandidat i human fysiologi med særligt fokus på motorisk indlæring og neuroplasticitet. Jeg har arbejdet intensivt på at integrere personlig udvikling og nærvær/fordybelse med bevægelses og sundhed, og i den forbindelse er jeg stærkt inspireret af de filosofiske retninger, Taoisme og Zen-buddhisme. Dette forhold mellem bevægelse og nærvær er også manifesteret i mine interesser for barfodsløb, kuldetilvænning, minimalisme, meditation og ernæring.

Praktisk information:
Mobiltelefoner og andre elektroniske redskaber (musikafspillere og deslige) lægges til side ved ankomst og kan afhentes ved afgang.


 
sven-schlager-758-unsplash.jpg

“Min hjerne er blevet smidig og stærk, min krop er blevet klog og kreativ.”

 

Bliv en del af stammen i vores skov på det smukke Nord Djursland med bevægelse, leg, hvile, meditation og fantastisk mad.

  • 3 bevægelsessessioner om dagen. Naturlig bevægelse, parkour, kampleg, blød akrobatik, partner arbejde, aktiv mobilitet, træklatring, barfodsløb, dans, træstammeløft og leg.

  • 3 måltider om dagen - økologisk og lokalt.

  • Vi hjælper hinanden med at lave mad og opvask.

  • Ingen telefoner, ingen wi-fi, ingen ure - digital detox.

  • Åndedrætsarbejde, opmærksomme gåture og meditation.

  • Land Art og skulptur workshops.

  • Foredrag om bevægelse, søvn og leg.

  • og meget mere ...

Vi har en pavillon med køkken på stedet til madlavning og til forelæsninger. Der er toiletter og et vildmarksbad. Vi har en kok som vil tilberede en del af måltiderne, resten laver vi sammen. Lokale og økologiske råvare ❤︎

 
 

Dine værter Marcus Udsen Grandjean og Benjamin Buus vil holde den røde tråd gennem tilbagetrækningen, og vi vil arbejde med breakers, træklatring, mobilitet og styrketræning samt kreativitet. Hvordan træner vi i naturen med naturen?

Benjamin B Hjertemod
Jeg har praktiseret og undervist i naturlig bevægelse siden 2014 og arbejder sammen med børn, voksne og ældre på retreats og festivaler i Danmark og Europa. Jeg har en kandidatgrad i interaktionsdesign i "Kost, bevægelse og læring" og underviser i en tilgang til bevægelsestræning med fokus på integration af bevægelse i vores hverdag og i hjemmet.
I 2016 mødte jeg min Torild og i 2017 fik vi Willfred og livet som far har været den største og mest fantastiske udvikling jeg endnu har oplevet.

 
14361283_10153885783941526_4593373541649279999_o+%281%29.jpg

Marcus Udsen Grandjean
Jeg har undervist i bevægelsesdisciplinen Parkour siden 2007 og har derudover en kandidat i human fysiologi med særligt fokus på motorisk indlæring og neuroplasticitet. Jeg har arbejdet intensivt på at integrere personlig udvikling og nærvær/fordybelse med bevægelses og sundhed, og i den forbindelse er jeg stærkt inspireret af de filosofiske retninger, Taoisme og Zen-buddhisme. Dette forhold mellem bevægelse og nærvær er også manifesteret i mine interesser for barfodsløb, kuldetilvænning, minimalisme, meditation og ernæring.

 

betingelser

Refundering/annullering
Alle bookinger er endelige uden refundering. I tilfælde af sygdom eller force majeure vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning / få en anden deltager at tage plads. Det er muligt at give din plads til en ven, bare informere os mindst 1 uge før retreatet foregår via email naturligtraening@gmail.com
Samtykke
I forbindelse med vore kurser og aktiviteter er det vigtigt, at du er komfortabel med de mentale og fysiske udfordringer, der er en del af arbejdet med kroppen og sindet. Vi har sikkerheden som en meget høj prioritet baseret på mange års erfaring.
Vi står for rammer, indhold, tilrettelæggelse og coaching. Du er den, der gennemfører forløbet.
For god ordens skyld skal vi bede dig bekræfte denne ”ansvarsfraskrivelse”, hvilket blot er en formel tilkendegivelse af, at du er dækket af din egen forsikring, skulle et uheld indtræffe. Det har vi desværre ikke mulighed for at forsikre os imod. Men det er normalt dækket af almindelige ”ulykkesforsikringer”.
Som deltagerne bedes du være grundigt rodfæstet og have evnen til at tage personligt ansvar for deres egne oplevelser.
Ved at registrere for dette program forstår du og accepterer frivilligt følgende vilkår og betingelser som beskrevet nedenfor: Jeg er klar over, at deltagelse i retreatet kræver en vis grad generel fysisk sundhed. Jeg anerkender og påtager mig mit ansvar for at vurdere mit niveau for egnethed og risikoen for skade, der er forbundet med fysisk aktivitet af enhver art, herunder enhver form for parkour og træklatring. Jeg bekræfter, at jeg til enhver tid vil have al kontrol over mine aktiviteter. Jeg tager frivilligt ansvar og accepterer risikoen for skade, herunder fysisk skade og ubehag som følge af min deltagelse i aktiviteterne i dette program. Jeg vil underrette underviserne og / eller assistenterne om eventuelle begrænsninger eller medicinske forhold, som kan påvirke min praksis.