Hvorfor Naturlig Træning??

  • Fordi du gerne vil bevæge dig bedre, være stærkere og have det sjovt!

  • Muskler tilvænner sig lynhurtigt til nye krav - Sener, led og knogler tager tid og kræver en intelligent tilgang.

  • At træne komplekse bevægelsesmønstre kan forbedrer din reaktionstid, koordination og koncentrationsevne.

En stor del af undervisningen er udendørs hvor vi arbejder med ud fra konceptet "exposure and adaptation". Vi bliver kun stærkere, når vi udsætter os selv for kontrollerede doser "stress" som vind og vejr, akavede objekter og forskellige teksturer og flader. Så klæd dig på til at møde vejret i tøj, der giver dig mulighed for at bevæge dig - som man kan se i videoerne, kravler vi en del under og over forhindringer, så lad det dyre træningstøj blive hjemme ;)

Undervisningen tager afsæt i en bred række naturlige bevægelsesdiscipliner blandet med Benjamins egne ideer og overbevisninger om bevægelse, hvilket giver mine studerende, hvad de har brug for for at forbedre deres bevægelsesevner og nå deres mål. Benjamin er bevægelses-nørd og brænder for at lære alt, der kan gøre os moderne mennesker til stærkere, sundere og gladere organismer. I dette regnestykke kan vi ikke undse os vigtigheden af bevægelse, at bruge tid i naturen og socialt samvær. Oplev dette på egen krop på vores Drop-In hold Weekend BÆST hver søndag.

    
Bliver overrasket over hvor mange muskler jeg kan mærke ømhed i dagen efter en træning. Hvilket giver god mening, da man bruger hele bevægelses apparatet på en “naturlig” måde, som jeg tror det moderne menneske til tider glemmer lidt. Så hop ud af fitness centeret , det mega fedt og sjovt!
— Sine Vangsgaard Olesen
“Sær, men virkeligt fed, bevægelsestræning - tænk parkour, gymnastik, acroyoga og gamle børnelege” Er vist en formulering jeg har fået brugt et par gange:) Generelt snakker jeg helt sikkert mere om hvor pisse fedt, og hvor sjovt jeg har det til træningen, end om hvor meget den har gjort for mig kropsligt.
— Ul Christensen
Denne form for træning giver så meget mening. Jeg kunne mærke med det samme, at denne måde at bevæge mig på, er både god og instinktiv rigtig for min krop. Så er det derudover mega sjovt, kan være ret så krævende, og jeg tror ærlig talt, at jeg kan blive ved med at finde nye måder at udfordre mig selv på, når jeg bevæger mig dybere ind i verdenen af naturlig træning. Og nåh ja så er Benjamin meget humoristisk, dejlig nørdet og præcis i sin undervisning.
— Liv Gro Jensen