Bliv en del af stammen i vores skov på det smukke Nord Djursland med bevægelse, leg, hvile, meditation og fantastisk mad.

  • 3 bevægelsessessioner om dagen. Naturlig bevægelse, parkour, kampleg, blød akrobatik, partner arbejde, aktiv mobilitet, træklatring, barfodsløb, dans, træstammeløft og leg.

  • 3 måltider om dagen - økologisk og lokalt.

  • Vi hjælper hinanden med at lave mad og opvask.

  • Ingen telefoner, ingen wi-fi, ingen ure - digital detox.

  • Åndedrætsarbejde, opmærksomme gåture og meditation.

  • Land Art og skulptur workshops.

  • Foredrag om bevægelse, søvn og leg.

  • og meget mere ...

Vi har en pavillon med køkken på stedet til madlavning og til forelæsninger. Der er toiletter og et vildmarksbad. Vi har en kok som vil tilberede en del af måltiderne, resten laver vi sammen. Lokale og økologiske råvare ❤︎

*madbilletten er obligatorisk

 
 

Dine værter Marcus Udsen Grandjean og Benjamin Buus vil holde den røde tråd gennem tilbagetrækningen, og vi vil arbejde med breakers, træklatring, mobilitet og styrketræning samt kreativitet. Hvordan træner vi i naturen med naturen?

Benjamin B Hjertemod
Jeg har praktiseret og undervist i naturlig bevægelse siden 2014 og arbejder sammen med børn, voksne og ældre på retreats og festivaler i Danmark og Europa. Jeg har en kandidatgrad i interaktionsdesign i "Kost, bevægelse og læring" og underviser i en tilgang til bevægelsestræning med fokus på integration af bevægelse i vores hverdag og i hjemmet.
I 2016 mødte jeg min Torild og i 2017 fik vi Willfred og livet som far har været den største og mest fantastiske udvikling jeg endnu har oplevet.

 
14361283_10153885783941526_4593373541649279999_o+%281%29.jpg

Marcus Udsen Grandjean
Jeg har undervist i bevægelsesdisciplinen Parkour siden 2007 og har derudover en kandidat i human fysiologi med særligt fokus på motorisk indlæring og neuroplasticitet. Jeg har arbejdet intensivt på at integrere personlig udvikling og nærvær/fordybelse med bevægelses og sundhed, og i den forbindelse er jeg stærkt inspireret af de filosofiske retninger, Taoisme og Zen-buddhisme. Dette forhold mellem bevægelse og nærvær er også manifesteret i mine interesser for barfodsløb, kuldetilvænning, minimalisme, meditation og ernæring.