Naturlig træning er en træningsform, som handler om at bruge menneskets urbevægelser: Kravle, løbe, springe, hoppe, klatre, kaste, gribe, svømme, trække, skubbe, slå og bryde. Det handler om at blive bedre til at bevæge sig som mennesket har gjort i tusinder af år.


kort-og-godt.jpg

KORT & GODT programmet er bygget op omkring korte og effektive 16 minutters workouts bestående af 4 runder med 4 øvelser. Alle workouts kan laves i dit hjem uden redskaber, det eneste du skal bruge er et ur og lidt gulvplads.

Alle kan være med og progammet har workouts til alle niveauer.

Du kan designe dine egne workouts med over 100 øvelser videobiblioteket.


TÆSKEWORKSHOPS AKA ROUGHHOUSING

"Det var mega fedt at bryde og muscle rundt, og  næste gang skal jeg nok vinde over Benjamin;)" - OSCAR

“Jeg var ny i en ellers meget etableret vennegruppe og det var en kanon måde at lære folk hurtigt at kende på. Man får et hurtige og meget stærkt bånd når man klasker lidt til hinanden og muscler rundt” - EMIL

“ Det var en super god og energirig workshop med Benjamin, og man fandt det indre legebarn frem igen!” - FREDERIK

“Jeg var skeptisk til at starte med, da jeg ikke er den starte fan af fitnes og træning, men dette var super sjovt og det var ligefrem sjovt at få sved på panden og slås lidt med hinanden” - THOMAS


Kom med til NATURLIG TRÆNING


Benjamin Hjertemod

Vi lever i dag i byer skabt af mennesker men ikke designet til mennesker. Mennesket i naturen, i bevægelse er essentiel for vores fysiske og mentale sundhed. I mit arbejde undersøger jeg, hvordan dette kan forenes med vores moderne liv. Jeg brænder for at formidle og undervise i naturlig træning.

'Træning' er blot en kategori under 'bevægelse' og man kan måske godt bevæge sig uden at føle at man "træner", men man kan ikke træne uden at bevæge sig.
Det er min fornemmeste opgave er at formidle bevægelsesglæde og træningsglæde. Glæden ved at komme ud og løbe uden sko på, men også glæde for at lave et sæt bicep curls i Fitnesscentret . Det hele er bevægelse, det hele er vigtigt, spændende og godt hvis det gøres af den rigtige grund.  Læs mere...

 

 

Naturlig Træning undervisningen er inspireret af Ido Portal, Functional Range Conditioning (FRC), Movnat, Gymnastic Bodies, Fighting Monkey og Tom Weksler. Vi arbejder vi med elementer fra Natural Movement og Parkour, gymnastic strength, brydelege, kravlemønstre, spring og dans. 

Naturlig Træning afholder 'Retreat To The Wild' på Norddjursland hvert år, hvor vi invitere til en hel ugen i naturen med masser af natural movement, træklatring, partnerøvelser, mobilitetstræning, land art, digital detox og fantastisk mad! 


Følg Naturlig Træning på Instagram