drop in

Filtering by: drop in

DROP IN træning HVER søndag!
Nov
6
to 3 Mar

DROP IN træning HVER søndag!

Naturlig træning tilbyder sammen med Marcus Udsen Grandjean ugentlige trænings-sessioner indendørs i de kolde måneder af året.
Omdrejningspunktet i træningerne kommer til at være kropsvægtsbærende aktiviteter, og vi vil gøre brug af det halvbløde tatami-gulv til at udfordre koordinationen, styrken og mobiliteten.
Der er ingen krav om tidligere bevægelseserfaring, men vi kommer til at kravle, lave koordinationsøvelser, partnerlege, basal styrketræning og grundig udstrækning.
Hver session kan have et nyt tema, og vi vil bestræbe os på at gøre træningerne alsidige og mangfoldige. 

View Event →
Tree Huggaz - Friends & Family
Jul
31
10:00 am10:00

Tree Huggaz - Friends & Family

Kom til TreeHuggaz - Family Day! Vi byder familer og venner på træning, leg og hygge en hel sommerdag i Dyrehaven sammen med Benjamin Buus og Sander Hartmand. Dagen vil bestå af 3 workshops - "Far, Mor og BÆST" træning med Benjamin for forældre med børn i alderen 6-10 år, "BÆST" træning med Benjamin og Sander for alle over 15 år og en skovparkour træning med Sander for alle over 15 år. Vi slutter af med eftermiddagshygge, så medbring en picnickurv med tæpper, drikkevarer, kaffe/te, mad osv. Vi hygger indtil vi ikke kan mere.

Vi glæder os til at se jer!

View Event →
TREE HUGGAZ i Dyrehaven
Mar
22
9:00 am09:00

TREE HUGGAZ i Dyrehaven

TREE HUGGAZ er 2,5 time i Dyrehaven med Coach Benjamin Buus fra Naturlig Træning.

Hvordan træner man udenfor - UDEN at lave push ups på en bænk eller squats på skovstien? 

I denne mini workshop vil især kigge på teknikker fra natural movent systemet Movnat hvor Benjamin er certificeret lvl 2 coach. Vi vil arbejde med klatreteknikker og vi skal op i så mange træer som muligt....

View Event →
Far, mor og BÆST
Feb
27
4:00 pm16:00

Far, mor og BÆST

"Far, mor og BÆST" er familietræning sessions hvor vi leger/træner sammen store og små. Vi træner alle de gode overførbare bevægelser som er rigtige gode for menneskedyr. 
Bevægelse og leg er for alle og som de fleste vil opleve er ungernes leg en workout for os voksne! Denne lørdag vil vi lade grænsen mellem leg og træning flyde ud og udfordre både fantasi og krop. Så tag dine unger på ryggen og kom an! 

View Event →