Back to All Events

Kvindeholdet


Naturlig Trænings Kvindehold er et 3 måneders forløb hvor vi starter vi fra scratch. Kom som du er med det du har. Vi skal arbejde med bevægelsetræning og derigennem styrke og mobilitet (flexibilitet + styrke). Bevægelsestræning er meget bredt og trækker elementer ind fra mange forskellige steder som Gymnastisk styrke, Parkour, Kampsport, Moderne dans, Kravlemønstre løb mm. Vi bruger kort sagt de værktøjer der skal til for at styrke led, muskler, sener og sind.

Færdigheder vi vil arbejde med:
-Balance: På gelændere osv. Stabilisering i ankel, knæ og hofte og meget mere )
-Passage: Springe over ting, svinge under ting)
-Kravlemønstre: Styrk skuldre, arme, led og kerne. Kompleks bevægelse til at øge koordinations evne. 
-Hæng og træk: Overkrop styrke og sunde led. Vi skal hænge i ringe, træer, barz med mere. 
-Aktiv mobilitet: Her vil du lære en opvarmingsrutine der er øger kropsforståelse og forbereder dine led og muskler til dage.
-Squat: Vi vil arbejde hen mod det gode hvile squat der giver sunde, stærke og smidige hofter. 

Undervisere:
Benjamin Buus tror på at opbygge et stærkt fundament ved hjælp af naturlige bevægelse, parkour, aktiv mobilitet og gymnastik styrke. Når Benjamin ikke underviser i København arbejder han på retreats og Movnat workshops i Europa. Han er level 2 Movnat coach og har en Kandidatgrad i Interaktionsdesign med et projekt om "bevægelse, ernæring og læring".
Marcus Udsen Grandjean er parkour- og gymnastics strength coach med baggrund i en bred vifte af forskellige bevægelser discipliner. Udover en bredspektret tilgang til raffinement og styrkelse af kroppen har han en kandidatgrad i human fysiologi, med fokus på motorisk læring og neuroplasticitet. Sammen arbejder Benjamin og Marcus på at introducere en tilgang til træning som bruger leg og kreativitet til at øge kroppen og sindets tilpasningsevne i og uden for træning til både gym-rats og ikke-movers.

Træningen vil foregå på forskellige spots i København som Boblepladsen i Carlsbergbyen, Vildnisset i Søndermarken, Mimersparken og mange flere.

Som del af kvindeholdet bliver du medlem af holdets gruppe på facebook hvor der deles hjemmearbejde, inspirerende artikler og videoer samt information om hvor udendørstræningen foregår fra gang til gang. Det er tradition at holdet finder deres eget holdnavn. Det sidste hold hed BITCH CRAWL :)

Tider:
Februar og Marts: Mandag kl 19.00-20.30 i Ki-Aikido - Studiestræde 32 B. Torsdag kl 17.15-18.45 udendørs.
April: Alle sessions udendørs.
(24 sessions i alt)

Pris: 2100kr
Indbetal på 9388 0000259462 for at booke din plads. Husk at skriver dit navn + KVIND emnefeltet. Send derefter en email til naturligtraening@gmail.com 2 linjer om dig selv og du vil blive addet til facebookgruppen.

Der er 18 pladser på forløbet.

Til træningen anbefales: Minimal sko fra Vivobarefoot eller Merrell (noget med en meget tynd sål). Løst tøj du kan bevæge dig i og ikke har noget i mod at gøre beskidt, (husk lag på lag). Et åbent sind og et minimum af forventninger til dig selv. Bare duk op og træn.

 

Earlier Event: 1 February
Vinterforløbet BÆST
Later Event: 27 February
Far, mor og BÆST