Back to All Events

Tree Huggaz - Friends & Family

Kom til TreeHuggaz - Friends & Family! Vi byder familer og venner på træning, leg og hygge en hel sommerdag i Dyrehaven sammen med Benjamin Buus og Sander Hartmand. Dagen vil bestå af 3 workshops - "Far, Mor og BÆST" træning med Benjamin for forældre med børn i alderen 6-10 år, "BÆST" træning med Benjamin og Sander for alle over 15 år og en skovparkour træning med Sander for alle over 15 år. Vi slutter af med eftermiddagshygge, så medbring en picnickurv med tæpper, drikkevarer, kaffe/te, mad osv. Vi hygger indtil vi ikke kan mere.

Program:
Kl. 10.00 - Mødes ved indgangen til Dyrehaven - Velkomst
Kl. 10.15 - 11.15 - Far, Mor og BÆST træning med Benjamin
Kl. 11.30 - 13.00 - BÆST træning med Benjamin og Sander
Kl. 13.15-14.30 - Skov parkour med Sander Kl. 14.30 - ? - Picnic til man ikke orker mere

De 3 workshops:

Far, Mor og BÆST træning: Familietræning hvor vi leger/træner sammen, store og små.
Vi træner alle de gode overførbare bevægelser som er rigtige gode for menneskedyr. Bevægelse og leg er for alle og som de fleste vil opleve er ungernes leg en workout for os voksne! Vi vil lade grænsen mellem leg og træning flyde ud og udfordre både fantasi og krop. Så tag dine unger på ryggen og få en masse inspiration til hvordan du kan træne og lege med hele familien!

BÆST træning: Omdrejningspunktet kommer til at være partner lege, kropsvægtsbærende aktiviteter, og vi vil gøre brug af græsset og træerne til at udfordre koordinationen, styrken og mobiliteten. Der er ingen krav om tidligere bevægelseserfaring, men vi kommer til at kravle, lave koordinationsøvelser, partnerlege, basal styrketræning og grundig udstrækning.

Skovparkour: Til skovparkour workshoppen skal vi arbejde med de klassiske elementer fra parkour, vi har bare skiftet mure og gelændere ud med træer og grene. Vi arbejder med præcisionshop og fodplacering på grene og stammer, passager over de væltede træer og sving i grenene. Ingen tidligere erfaring med Parkour er påkrævet for at deltage

Pris:
200kr for voksne (fra 15år) - 100kr for børn.
Mobilepay: 29822899 med teksten "Family day"

Medbring: tøj der må blive beskidt og du kan bevæge dig i. Vand, mad og tæppe til picnic.

Vi glæder os til at se jer!

Earlier Event: 11 June
TREE HUGGAZ #3
Later Event: 3 August
BÆST 1 - Begynder