Back to All Events

BÆST på Bryggen - Kvindeholdet


Kom med ud til en sjov og legende træning for kvinder. Alle aldre og niveauer er velkomne.

På dette kvindehold har vi fokus både på det fysiske og sociale, når vi leger træningen ind gennem løb, hop, sving, balance, kamp, koordination og styrkeprægede øvelser og lege. Vi bruger hinanden og byrummet omkring os til at træne hele kroppen, og vi gør det som et hold.


Der er ikke træning onsdag den og 17. april

Vi træner kl 19.00-20.15

Træningen bygges op omkring forskellige elementer, såsom mobilitet, grundstyrke, balance og koordination, så vi kan lære nye bevægelser og færdigheder. Der bliver udfordringer til alle niveauer og mulighed for at overvinde grænser, når vi skal hoppe på trapper og over mure, balancere på gelændre og lave bevægelsesflows i stativer, på bænke eller hvad vi finder omkring os. Vi arbejder ofte i par eller grupper, og støtter og udfordrer hinanden i processen.

Jeg kan godt lide en legende tilgang til træning, hvor det er glæden og udfordringen ved bevægelsen, der er i fokus - fremfor pligten til at træne for træningens skyld. Det er mit mål med undervisningen, at du har det sjovt, samtidig med at du lærer nye bevægelser og færdigheder. Jeg håber at inspirere dig til en anderledes form for træning, hvor du får motivation til at bevæge dig alsidigt - også i hverdagen.

Vi træner udenfor, så husk lag på lag, handsker og hue, så er det nemt at varmeregulere.

Jeg glæder mig meget til at lege, kæmpe og danse med jer!

Sara


Om Sara Østergaard:

Jeg har dyrket et væld af idrætsgrene gennem årene (lige fra gymnastik og dans, forbi fridykning og over til klatring og Crossfit), men har de seneste år holdt mig til Naturlig Træning, parkour og Swingdans. Jeg har en kandidat i idræt med speciale i leg og interesserer mig meget for legens potentiale i forbindelse med idræt og bevægelse. Min undervisning er præget af en legende tilgang, og er et fint og spraglet patchwork af egne træningserfaringer i kombination med min mangeårige undervisningserfaring af både børn og voksne.

Jeg er vild med leg og bevægelse, og elsker at undervise i netop det. Jeg arbejder til daglig med at undervise pædagogisk personale i daginstitutioner i motorik, og inspirerer dem til alsidig bevægelse i hverdagen med børnene.

Earlier Event: 18 November
KBH - Movementtræning i den gamle sal