Back to All Events

Kvindeholdet BÆST PÅ BRYGGEN


Kvindeholdet BÆST på Bryggen kører igen, denne gang med Sara Østergaard som træner.

Vi har 8 onsdags sessions fra d. 15. November til 13. December og træner som vi plejer på udendørs på Islands Brygge Skole.

Træningen vil have fokus på styrke og kondition med udgangspunkt i parkour og natural movement. Du vil i dette forløb få masser af inspiration til hvordan du kan træne udendørs uden træningsredskaber, samt ideer til hvordan du kan mobilisere din krop i løbet af dagen.

Vi træner udendørs kl 19.30 til 20.45 så husk lag på lag og handsker som må blive beskidte :)

 
19989653_10155756235697223_1915311767767958593_n.jpg

Lidt om SARA: Hej med jer! Jeg hedder Sara, er 32 år og jeg er ret vild med leg og bevægelse. Mine bevægelseserfaringer er meget alsidige. Jeg kommer fra gymnastikken og dansens verden, har siden prøvet et væld af andre idrætsgrene (fridykning, svømning, bouldering, yoga, kajak, crossfit), og har de sidste to år dyrket ”Naturlig Træning” med Benjamin. Jeg trækker på alle disse erfaringer i min undervisning, og kan godt lide en legende tilgang til alsidig bevægelse, hvor det er bevægelsesglæden der er i fokus, fremfor pligten til at træne. Jeg har en kandidat i Idræt med speciale i leg (for både børn og voksne), og arbejder til daglig med at undervise pædagoger og dagplejere i basis motorik, samt at implementere mere bevægelse i hverdagen sammen med børnene. Derudover har jeg i mange år undervist børn og unge i både motorik og gymnastik. Jeg glæder mig til at inspirere og motivere jer til svedig og alsidig bevægelse – og til at lege, danse, kæmpe!

Vi ses til svedig BÆST træning på bryggen!

Earlier Event: 5 November
MOVEMENT morgen
Later Event: 15 January
NytårsBoost