Back to All Events

Vinterforløbet BÆST


BÆST forløbet er for alle der har lyst til at bevæge sig alsidigt i sin hver dag. Der stilles ingen krav til tidligere erfaringer med bevægelse, og alle uanset styrkeniveau, erfaringsgrundlag eller skadeshistorie er velkommen. Man deltager med sit eget udgangspunkt og alle vil blive udfordret - individet er i fokus som en del af et fællesskab. Vi vil arbejde gennemgående med styrke igennem kropsvægtstræning og tekniske parkourelementer: Squatvariationer og hoftemobilitet - fokus på at få en god hvilesquat Hæng og træk - bliv stærkere i overkroppen ved at hænge, trække og mobilitets arbejde i skuldrene. Kravlemønstre - på jord, og på rails, som led i øget dynamisk corestyrke og koordination. Hop og landinger - få kontrol over bentøjet og øg styrken omkring ankler, knæ og hofte Passager - få et basis kendskab til hvordan passager kan indarbejdes i en alsidig styrke og mobilitetspraksis Balance - oplev hvordan balancetræning kan give mere komfort og større sikkerhed i generel bevægelse.


Undervisere:
-Benjamin tror på at opbygge et stærkt fundament ved hjælp af naturlige bevægelse, parkour, aktiv mobilitet og gymnastik styrke. Når Benjamin ikke underviser i København arbejder han på retreats og Movnat workshops i Europa. Han er level 2 movnat coach og har en Kandidatgrad i Interaktionsdesign med et projekt om "bevægelse, ernæring og læring".
-Marcus er parkour- og gymnastics strength coach med baggrund i en bred vifte af forskellige bevægelser discipliner. Udover en bredspektret tilgang til raffinement og styrkelse af kroppen har han en kandidatgrad i human fysiologi, med fokus på motorisk læring og neuroplasticitet.
Sammen arbejder Benjamin og Marcus på at introducere en tilgang til træning som bruger leg og kreativitet til at øge kroppen og sindets tilpasningsevne i og uden for træning til både gym-rats og ikke-movers. 

Træningen vil foregå på forskellige spots i København som Boblepladsen i Carlsbergbyen, Vildnisset i Søndermarken, Mimersparken og mange flere.

Som del af Vinterforløbet BÆST bliver du medlem af holdets gruppe på facebook hvor der deles hjemmearbejde, inspirerende artikler og videoer samt information om hvor udendørstræningen foregår fra gang til gang. Det er tradition at holdet finder deres eget holdnavn.

Tider:
Februar og Marts: Mandag kl 17.00 til 18.30 udendørs* og Torsdag kl 17.00-18.20 i Ki-Aikodo - Studiestræde 32 B
April: Alle sessions udendørs*.
(24 sessions i alt)

Pris: 2100kr

Indbetal på 9388 0000259462 for at booke din plads. Husk at skriver dit navn + BÆST emnefeltet. Send derefter en email til naturligtraening@gmail.com 2 linjer om dig selv og du vil blive addet til facebookgruppen.

Der er 18 pladser i alt.


Til træningen anbefales: 
Minimal sko fra Vivobarefoot eller Merrell (noget med en meget tynd sål). 
Løst tøj du kan bevæge dig i og ikke har noget i mod at gøre beskidt, (husk lag på lag).
Et åbent sind og et minimum af forventninger til dig selv. Bare duk op og træn.

*Vi træner forskellige steder rundt omkring i Kbh bla Mimersparken, Fælledparken, Østeranlæg, Christiansborg (det er ikke en joke) mm.

Later Event: 1 February
Kvindeholdet