Back to All Events

Træ-ning i Østre anlæg [UDSOLGT]

I April inviterer vi til morgentræning hver torsdag med fokus på klatring og naturlig træning i, og omkring, træerne i Østre anlæg. Vi elsker det legende, kreative og naturlige bevægemønster som træernes kompleksitet indbyder til og glæder os til at starte morgenen med noget så simpelt som leg i naturen.

Over tre træninger kommer vi til at arbejde med følgende:

Kreative bevægelses-sekvenser: Tema’et tager udgangspunkt i passager over, under og igennem træer og grene, samt hop og balance på de ujævne overflader. Vi arbejder hen imod at sætte bevægelserne sammen til flydende sekvenser og ruter gennem landskabet. Vi henter inspiration til passager og hop fra parkour og Naturlig træning/movenat?? miljø’et.

Sving og armgang: Mennesketkroppen har en enestående evne til at svinge og gå armgang. Vi er bygget med fleksible skuldre og lange fingre, som er velegnet til at gribe om grene hvilket giver os mulighed for denne form for lokomotion. I dagens samfund benytter vi os sjældent af denne evne, som voksne, men med lidt træning genfinder vi hurtigt evnen. Det er sjovt, sundt og styrkende for overkroppen at gå armgang og derfor skal vi selvfølgelig også lege med det.

Mentale udfordringer: Frygt opstår for mange os når vi kommer op i højden. Træerne i Østre anlæg inviterer til klatring til tops og det siger vi selvfølgelig ikke nej tak til. Forløbet vil altså også indeholde klatring og bevægelse i højden. Det er vigtigt for os at understrege at alle er velkomne og ingen presses ud over evner og de mentale udfordringer selvfølgelig tilpasses den enkelte deltager.

Sander Hartmand har undervist i Parkour i 8 år og har en kandidat i Human Fysiologi fra Københavns Universitet.

Benjamin er grundlægger af Naturlig Træning, certificeret Movnat lvl 2 coach og Natural lifestyling coach.

Praktisk information:
Begrænset antal pladser - Først til mølle

April Torsdag morgen fra kl. 7.00-8.15

Pris 260kr
Skriv dit navn i kommentarfeltet og overfør via mobilepay (skiv "træ-ning" i overførselen) til 29822899 for at booke din plads.
Eller overfør til reg 9388 konto 0000259462

Vi glæder os umådeligt. Sander & Benjamin"

Earlier Event: 22 March
TREE HUGGAZ i Dyrehaven
Later Event: 19 April
BÆST 1 - [Aflyst]