Back to All Events

KVINDEHOLDET "MoveMoiselles2" - Maj og Juni


Maj-Juni starter vi et udvidet forløb for kvinder "MoveMoiselles2" - til dig der har været på Naturlig Trænings tidligere kvindehold, følger vores weekendtræninger eller blot har et stærkt og alsidigt bevægelsesfundament fra tidligere praksis.

Tider:
Maj og Juni: Mandag og Torsdag kl 18.30 til 20.00 - Vi træner udendørs
(16 sessions i alt)

Pris: 1400kr

Vi vil ligesom i tidligere forløb arbejde med at øge kropsbevidsthed, styrke og mobilitet. Vi bruger mange forskellige elementer, såsom styrke igennem kropsvægtstræning og tekniske parkourelementer: Squatvariationer og hoftemobilitet - fokus på at få en god hvilesquat. Hæng og træk - bliv stærkere i overkroppen ved at hænge, trække og mobilitets arbejde i skuldrene. Kravlemønstre - på jord, og på rails, som led i øget dynamisk corestyrke og koordination. Hop og landinger - få kontrol over bentøjet og øg styrken omkring ankler, knæ og hofte. Passager - få et basis kendskab til hvordan passager kan indarbejdes i en alsidig styrke og mobilitetspraksis. Balance - oplev hvordan balancetræning kan give mere komfort og større sikkerhed i generel bevægelse. Elementerne vi arbejder med er de samme som altid, niveauet og progressionerne er blot sværere på dette hold. Vi håber på at se både gamle og nye ansigter til dette lækre forsommer forløb.

Tider:
Maj og Juni: Mandag og Torsdag kl 18.30 til 20.00 udendørs* 
(16 sessions i alt)

Pris: 1400kr

Indbetal på 9388 0000259462 for at booke din plads. Husk at skriver dit navn + MOVE2 emnefeltet. Send derefter en email til naturligtraening@gmail.com 2 linjer om dig og din bevægelsesbaggrund og du vil blive addet til facebookgruppen.

Der er 18 pladser i alt.

Til træningen anbefales: 
Minimal sko fra Vivobarefoot eller Merrell (noget med en meget tynd sål). 
Løst tøj du kan bevæge dig i og ikke har noget i mod at gøre beskidt, (husk lag på lag).
Et åbent sind og et minimum af forventninger til dig selv. Bare duk op og træn.

*Vi træner forskellige steder rundt omkring i Kbh bla Mimersparken, Fælledparken, Østeranlæg, Christiansborg (det er ikke en joke) mm.

Earlier Event: 2 May
BÆST 2
Later Event: 29 May
Far, mor og BÆST - Aarhus 8000